Discover

your full potential

Coaching
Coaching

Herkenbaar?

Je zit al een tijdje niet lekker in je vel, je hebt een onrustig, ontevreden of lusteloos gevoel. Je hebt het gevoel dat je herhaaldelijk vastloopt in privésituaties of in je werk, je herkent jezelf niet meer, bent burn-out of zit er tegenaan. Je past je telkens aan je omgeving aan en vraagt je af wanneer er eindelijk een keer tijd en ruimte komt voor jezelf. Je kunt niet goed plaatsen waardoor dit veroorzaakt wordt en het lukt je nog niet om hier verandering in te krijgen.

Of je hebt dromen en verlangens die je graag wilt verwezenlijken, maar je weet niet goed hoe of waar te beginnen. Je vindt het lastig om keuzes te maken of je twijfelt over de keuzes die je gemaakt hebt (bijv. opleiding, carrière, partner). Je vraagt je af waarvoor je het eigenlijk allemaal doet, wat de zin van het leven is en of dit nu alles is.

Voor dit soort vragen sta ik graag voor je klaar. Als coach begeleid ik je om tot jouw kern en bedoeling te komen en van daaruit zelf jouw leven op persoonlijk, zakelijk en maatschappelijk vlak vorm te geven. Daarbij draait het in de kern om bewustwording, zingeving en de vragen: wie ben ik, wat wil ik en wat kan ik.

Coaching is een bewezen effectieve methode om jezelf verder te ontwikkelen op persoonlijk en professioneel vlak. Een coach loopt een tijdje met je mee en ziet, hoort en voelt zaken die voor jou en soms zelfs je directe omgeving een blinde vlek zijn. Dat levert waardevolle inzichten op, creëert nieuwe mogelijkheden en activeert je om daadwerkelijk veranderingen aan te brengen in je leven. De antwoorden op jouw vragen zitten al in jou en coaching helpt je ze te vinden.

Naast inzichten, begrip en nieuwe mogelijkheden, levert coaching je onder andere meer energie en plezier op, meer rust en ontspanning, een grotere vitaliteit, meer duidelijkheid, bewuster contact met je gevoel en je lichaam, meer autonomie en authenticiteit.

Interesse?

Als coach kan ik diverse thema’s, vraagstukken en doelen begeleiden. Mijn manier van coaching kenmerkt zich door een holistische aanpak, speelsheid en beweging. Daarmee integreren we lichaam en geest, breng ik je dichter bij jouw gevoel en de kern van jouw vraag of probleem en werken we aan een duurzame verandering en ontwikkeling.

Mocht jouw vraagstuk er niet tussen staan of wil je weten wat ik voor je kan betekenen, neem dan contact met me op. Zowel telefonisch als in een intakegesprek bespreek ik graag vrijblijvend met jou wat de mogelijkheden kunnen zijn.

Wil je meer informatie over mij, mijn praktijk en waar ik voor sta, kijk dan onder The Purple Peepul.

ervaar de magie en kracht

Coaching

van puur en authentiek leven vanuit je hart

logo-favicon

over The Purple Peepul

neem contact op

Start typing and press Enter to search